Scroll to top
Noble International — aandacht voor producten —

Over ons


Import, export en ontwikkeling van innovatieve originele producten

Noble International

Noble International importeert, exporteert en ontwikkelt innovatieve originele producten met een toegevoegde waarde. Onze service omvat het commercialiseren en vermarkten van de producten en het geven van ondersteuning.

Story

In 2004 zijn wij begonnen als leverancier van trendy fun-artikelen voor de ambulante handel.

Hieruit ontstond vanuit de groeiende klantenkring vraag naar andere producten.

Gaandeweg kwamen er verschillende ontwikkelaars van nieuwe producten op ons pad, die zochten naar kanalen om hun product in de markt te zetten.

Intussen hebben we een solide bestand aan internationale relaties, waarmee we alles mogelijk (kunnen) maken.

Ervaring

Wij hebben een brede verzameling aan producten in ons assortiment, zowel in food als nonfood. Daarnaast hebben wij een solide relatiebestand waaruit we kunnen putten, om voor u te vinden wat u zoekt.

Design & Development

Een nieuw product is niet altijd direct klaar om de weg naar de eindverbruiker te vinden. Wij schaven net zo lang aan de look en feel tot dat het plaatje klopt.

Testing

Voor dat producten daadwerkelijk op de markt komen, worden ze uitgebreid getest door de uiteindelijke consument. Door dit traject 1 op 1 te doen, krijg je directe feedback, die erg waardevol is in het verdere marketingproject.

Support

Elke klant verdient aandacht, service en kwaliteit. Als dat goed is heb je die klant voor altijd. Wij denken altijd mee…